Alumni

Indeks Artikel

PENGENALAN ALUMNI

Persatuan Alumni Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah atau lebih dikenali sebagai Alumni PSA ditubuhkan secara rasminya pada 6hb September 2001 dan berdaftar di bawah seksyen 7 Akta Pertubuhan 1966. Majlis Taklimat dan Penyampaian Sijil Pendaftaran Pertubuhan telah diadakan pada 6 Oktober 2001 di Kayangan Ballroom, Hotel Quality, Shah Alam.

Matlamat utama penubuhan Alumni PSA adalah untuk membentuk jaringan perhubungan antara alumni PSA bersama kesemua alumni politeknik KPTM bagi tujuan pembangunan diri dan kerjaya serta akademik. Penubuhannya juga merupakan langkah untuk menghimpunkan profil alumni bagi membentuk pangkalan data berkenaan status semasa alumni seperti kerjaya dan tahap pencapaian.

Hubungi kami.Aduan/Maklumbalas.Notis Hakcipta.Penafian.Dasar Privasi & Keselamatan.Arkib Elektronik.Peta Laman.Soalan Lazim.Terma dan Syarat
Tarikh dikemaskini: Tue-19-09-2017