red black blue orang mobileWeb w3c rss facebook youtube flickr01 twitter linkedinqrcodeno Edit No   Selamat Datang, Pelawat !

Bantuan w3c

Portal Rasmi Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PSA) menyediakan kemudahan untuk capaian Orang Kurang Upaya (OKU) / Disability Access. 

a) Pengguna rabun silau

Bagi pengguna rabun silau, terdapat beberapa pilihan warna disediakan di ruangan atas setiap halaman Portal Rasmi Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PSA). Pengguna boleh memilih kontra daripada seleksi warna yang diberikan iaitu Merah (red), Hitam (black) , Biru (blue) dan Jingga (orange).

Warna templet halaman Portal Rasmi Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PSA) akan berubah serta merta setelah pilihan dibuat.

b) Pengguna warga tua

Bagi pengguna warga tua, Portal Rasmi Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PSA) ada menyediakan kemudahan pilihan saiz teks yang berbeza w3c.

Pilihan saiz teks tersebut dipaparkan di ruangan atas setiap halaman Portal Rasmi Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PSA). Pengguna boleh memilih samada untuk memilih saiz teks yang lebih besar atau lebih kecil, mengikut kesesuaian.

 

c) Pengguna warga buta

Bagi pengguna warga buta, Portal Rasmi Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PSA) ada menyediakan kemudahan audio. Hanya perlu menekankan semua teks dan klik pada icon pembesar suara tersebut untuk mendengar perkataan di dalam Bahasa English.

AddThis Social Bookmark Button
 Hubungi kami.Aduan/Maklumbalas.Notis Hakcipta.Penafian.Dasar Privasi & Keselamatan.Arkib Elektronik.Peta Laman.Soalan Lazim.Terma dan Syarat  
Durasi Capaian:
0.2 saat
Jumlah Pelawat:
12151651
Tarikh dikemaskini: Tue-19-09-2017
WCAG 2.0 (Level AA)